Reviews

Reviews

Aankoop camper

In tegenstelling tot de meeste reviews van verkopende partijen willen wij Cees van der Zijl hartelijk danken voor de correctie wijze waarop hij onze aankoop van een camper heeft begeleid en prima service heeft verleend. Uit de gesprekken en de navenante correcte en duidelijke afhandeling alsmede het nakomen van gedane toezeggingen, is deze makelaar een betrouwbare zakelijke partner, kortom; ‘een aanrader’! Daarom en daardoor zullen wij bij een eventuele volgende transactie dit bedrijf opnieuw inschakelen. Fred van Brederode

Fred van Brederode

Koop camper

Heel prettig om zaken te doen via een professioneel tussenpersoon!

Jerry

Coulance

In eerste instantie zou ik voor een camper komen welke door de makelaar werdt aangeboden.
Ik kreeg een uur voor de bezichtiging een telefoontje dat de camper verkocht was en voor meer geld.
Na enig telefoon verkeer en uiting van ontevredenheid heeft de organisatie besloten uit coulance de aankoop keuring van een nieuwe camper te vergoeden. Nadat ik een camper gevonden had en deze had laten keuren is de organisatie zeer snel geweest met de verdere afhandeling van de vergoeding waar voor dank.
Alles naar tevredenheid opgelost.

P. de Leeuw

P. de Leeuw

verkoop buscamper

Onze buscamper binnen 14 dagen verkocht een heel fijn kontakt
met de makelaar en een keurige afhandeling zeker aan te bevelen

B.Racz

Super tevreden

De verkoop van onze Rapido camper via Motorhome Depot ging zoals door jullie aangegeven en onderlinge afspraak . Wij hadden eerst zelf geprobeerd om hem te verkopen, en ook tijd verspild aan camperaars die niet kwamen opdagen. Wij zijn super tevreden van de manier waarop jullie alles hebben afgehandeld. Hartstikke bedankt. Jullie komen zeker weer aanbod als wij weer een camper te koop zouden hebben.

Nogmaals mijn hartelijke dank.”

Bertus van Wijk, Erica (Drenthe)

Verkoop camper

We zijn erg tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Vanaf de eerste kennismaking waren de afspraken helder en duidelijk,we hebben dan ook geen drukte meer gehad van de verkoop.De camper was binnen een paar weken verkocht en naar tevredenheid .Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.Bedankt ! Vriendelijke groet,van den Sigtenhorst/ van Amstel

van den Sigtenhorst

Verkoop camper

De verkoop van onze camper is door Motorhomedepot zeer professioneel begeleid. Alle verkoopperikelen zijn ons uit handen genomen. We zijn dan ook tevreden over de bemiddeling waardoor we een zeer acceptabele prijs hebben gekregen.

D. De Vries

verkoop Camper

Verkoop makelaar heeft mij benaderd voor de bemiddeling van de verkoop van onze camper. De vlotte manier van handelen en regelen is ons goed bevallen, we hebben geen enkele drukte meer gehad van de verkoop, alles heeft de makelaar op zich genomen.
De camper was eigenlijk binnen enkele dagen verkocht en naar tevredenheid.
Ik zou iedereen die zijn of haar camper wil verkopen dit bedrijf aanraden.

Hoeve Noordveld

Buscamper

Bedankt voor de prettige samenwerking.
Duidelijke afspraken en korte lijnen.

BBH Welsum, Bert Bijsterbosch

verkoop camper

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop uw organisatie onze camper heeft verkocht. Gemaakte afspraken prima nagekomen. Alles op een prettige manier afgehandeld.
Kortom , ik kan iedereen aanbevelen om via jullie de camper te verkopen.
Bedankt!

J. Otter

professionaliteit

We wilden onze VW Karmann Colorado via de makelaar gaan verkopen maar na het intake gesprek lukte het ons hem prive te verkopen. Ik wil toch graag de makelaar van harte aanbevelen, de prijs werd goed ingeschat en de de behandeling van de intake verliep zeer professioneel. Ik zal een volgend keer zeker gebruik van hen maken.

Wichert Eikelenboom

service

Wij zijn heel tevreden over de werkwijze.
duidelijke en heldere informatie vooraf
goede afspraken die ook nagekomen worden.
en een eerlijke prijs verhouding.
bedankt
met vriendelijke groet,

Age Boskma

Age Boskma

Buscamper

Bedankt voor de goede service en prettig kontakt , bij de verkoop van mijn buscamper

Dijkstra

Mijn Camper verkocht!

En dan vertelt de makelaar hoe de verkoop procedure in elkaar zit. De clou van zijn verhaal; alle zorgen en besognes worden over genomen. Dan zegt hij ook nog dat als er potentieel geïnteresseerden zijn die de camper gaan bezichtigen dat dankzij de zorgvuldige aanpak de verkoop voor 80% door zal gaan. Dat bleek bij mij binnen een paar dagen ook nog het geval te zijn. Ongelooflijk. Makelaar en zijn organisatie bedankt.

Bussum nov. 2017

Schrijf zelf een review

Verplicht veld

Vul hier uw naam in
Wat is uw e-mail adres?
Waarover gaat de review?
Schrijf uw review over ons

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.