Wat kost het?

Geen verkoop, geen kosten!

Wij werken op basis van geen verkoop, geen kosten.
Wanneer u besluit met ons in zee te gaan dan gaan wij voor u aan de slag. Wij plaatsen een advertentie van uw camper compleet met foto’s op onze website Uw Makelaar voor Campers, de website van Motorhome Depot (Europese website) en op bijna 20 andere campergerelateerde websites en social media. Daarnaast kijken wij regelmatig in onze database naar zoekende camperkopers. Voor al deze werkzaamheden betaald u niets!

Wat zijn onze inkomsten?

Wanneer wij gezamenlijk met u een marktconforme verkoopprijs van uw camper bepalen, nemen wij hier onze courtage in op. Dus de verkoopprijs waarmee wij adverteren is de bruto verkoopprijs. Deze bruto verkoopprijs bestaat uit het netto bedrag wat u voor uw camper wilt ontvangen plus onze courtage die wij onderling schriftelijk zijn overeengekomen en bevestigd hebben.

Wanneer de verkoop is overeengekomen en de koopsom via de stichting derdenrekening onder notarieel toezicht wordt betaald ontvangt u het netto bedrag voor uw camper wat wij vooraf hebben afgesproken en ontvangen wij de courtage.

Wanneer wij u een bieding doorgeven van een geïnteresseerde koper is dit altijd de netto koopsom. Met andere woorden het bedrag wat u ontvangt als u akkoord gaat met de bieding. Het door u geaccepteerde bedrag ontvangt u zonder dat hierop nog verdere kosten in mindering worden gebracht. De courtage bent u verschuldigd op het moment dat u instemt met de verkoop.

Op basis van onze ervaring en dat van onze Europese partners gaan wij er normaliter vanuit dat uw camper binnen enkele weken is verkocht. Wanneer u met ons in zee gaat tekent u een contract voor 3 maanden, waarin wij voor u aan de slag gaan om uw camper voor een marktconforme prijs te verkopen. Mocht na 3 maanden de camper niet zijn verkocht dan kunt u zonder enige (financiële) verplichting het contract opzeggen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.